E-Filathlos Blog

All about E-nformation and Sports

Privacy Policy

Το www.e-filathlos.gr λαμβάνει σοβαρά υπόψη του την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται στο πως χρησιμοποιεί το www.e-filathlos.gr τα προσωπικά σας στοιχεία που συλλέγει όταν βρίσκεστε σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, όταν για παράδειγμα σας ζητείται το όνομά σας, η email διεύθυνσή σας, η διεύθυνση σας.

Το www.e-filathlos.gr συλλέγει στατιστικά στοιχεία όταν:

-Ο χρήστης επισκέπτεται τις επιμέρους σελίδες του δικτυακού τόπου
-Ο χρήστης εγγράφεται σε διάφορες υπηρεσίες του δικτυακού τόπου όπως newsletter, προσωπικό profile, κλπ
-Ο χρήστης κάνει χρήση των διαφημιστικών προϊόντων του δικτυακού τόπου

Το www.e-filathlos.gr δεν πουλάει ή ενοικιάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτό φορέα όπως φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Το www.e-filathlos.gr θα στείλει τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλες εταιρείες ή άτομα όταν:

-Έχουμε την έγκρισή σας να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες.
-Στην περίπτωση που αυτό απαιτηθεί από τις αρμόδιες κρατικές αρχές σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Το www.e-filathlos.gr δύναται να προβεί συστημικά στη χρήση cookies για την αναγνώριση των χρηστών εφ’όσον έχουν επισκεφθεί σε προηγούμενο χρόνο το δικτυακό τόπο. Τα cookies χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε συγκεκριμένες υπηρεσίες/περιοχές του δικτυακού τόπου. Ο κάθε χρήστης δύναται να ρυθμίσει τον browser ώστε να μην δέχεται cookies από το δικτυακό τόπο www.e-filathlos.gr.

H ip address μέσω της οποίας έχει πρόσβαση ο χρήστης στο δικτυακό τόπο, αποθηκεύεται συστημικά στο διακομιστή του www.e-filathlos.gr αποκλειστικά για την παραγωγή στατιστικών στοιχείων.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του www.e-filathlos.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Το www.e-filathlos.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο.

Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί το www.e-filathlos.gr .